Според украински официален представител руските атаки в източната част на

...
Според украински официален представител руските атаки в източната част на
Коментари Харесай

21 цивилни са убити в Донецк

Според украински формален представител съветските офанзиви в източната част на Донецка област във вторник са умъртвили 21 цивилни и са ранили 27 души.

Би Би Си не е в положение да ревизира тази цифра по самостоятелен метод.

Областният шеф Павло Кириленко съобщи, че цифрата включва 10 починали в коксохимическия цех в град Авдийвка, за което съобщихме по-рано.
 Русия удари с ракети и Лвов Обновена
Русия удари с ракети и Лвов

Новината заяви кметът на града

В обява във " Facebook " Кириленко съобщи, че това е най-високият дневен брой починали в района след нападението против железопътната гара в град Краматорск, при което предишния месец починаха 50 души .

През последните няколко часа чухме за ракетни удари по Лвов, само че управляващите оповестиха и за удари в централния регион на Кировоград и югозападния регион на Виница.

Според публични лица Закарпатието, планински район, който граничи с Унгария и Словакия и който до момента е бил пощаден от набези, също е бил ударен.
 Макрон: Русия би трябвало да приключи опустошителната експанзия против Украйна
Макрон: Русия би трябвало да приключи опустошителната експанзия против Украйна

Кремъл: Западът да спре доставките на оръжие за Украйна

" Службите работят на място, прецизираме информацията за ранени и възможни жертви ", съобщи в Telegram ръководителят на военната администрация на района Виктор Микита.

В момента Русия концентрира нашествието си върху източните региони на Украйна, само че тя засегна и други области, като Москва предизвести, че ще се насочи към потоците от западни оръжия в страната .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР