Според Уикипедия, Артритът е болест (възпаление) на ставите. Това не

...
Според Уикипедия, Артритът е болест (възпаление) на ставите. Това не
Коментари Харесай

Да се преборим с артрита - приложете тези домашни методи още днес

Според Уикипедия, " Артритът е болест (възпаление) на ставите ". Това не е единствено едно заболяване, а мъчително и ревматично положение. Скованост и болежка в ставите са някои от неговите признаци, които се развиват с течение на времето и единствено в Съединени американски щати има към 50 милиона възрастни и 300 000 деца, страдащи от артрит.
Артритът се счита за нелечимо заболяване. Има няколко медикаменти, които могат да понижат болката и забавят развиването, само че науката към момента не е разкрила способ за трайно изцеление на тази подла болест. В тази публикация са изброени някои домашни средства с потвърден резултат в битката с артрита. Тези домашни средства ще ви оказват помощ да избегнете страничните резултати на медикаментите. Така че, дано да стартираме с някои лесни способи за лекуване на болки в ставите.
Намаляване на телесното тегло
Наднорменото тегло или затлъстяването е главната причина за артрит. Теглото на тялото ви провокира спомагателен напън върху коленете и ставите. Плюс, самата мазнини е дейна тъкан, която освобождава про-възпалителни химикали в тялото. Следователно, загубата на килограми може да облекчи натиска върху ставите, което от своя страна ще понижи болката и сковаността.
Използване на Английска сол
Друг огромен лек за лекуване на артрита е потреблението на Английска сол, както е известно, тя има високи количества магнезий, който се смята за значим детайл за здравето на костите.
Ето по какъв начин можете да я употребявате: Смесете 3 супени лъжици свеж лимонен сок и Английска сол в 500 мл. гореща вода. Приемайте по една супена лъжица от този микс два пъти на ден (сутрин и вечер) за реализиране на резултати.
Ежедневни йога практики
През 2013 година едно изследване изследва успеваемостта на 6-седмична Айенгар йога стратегия за млади дами с ревматоиден артрит. Айенгар йогата спомага за вярното анатомично нареждане и поддържа тялото, което в последна сметка отстрани напрежението и сковаността.
В изследваните отчети се споделя, че хората, които са практикували йога, доста са понижили хроничната.
Комбинирайте куркума и джинджифил
Куркумата и Джинджифила са известни със свойте естествени противовъзпалителни свойства, които оказват помощ в понижаване на болката в ставите и подобряването на цялостното им богатство. Това чудотворно дуо работи и като антиоксиданти, които се борят с оксидативния стрес, което може да докара до недъгавост на ставите. Опитайте се да приемате микса, най-добре на празен корем, и скоро ще видите невероятните резултати.
Гореща и студена терапия
Горещите и студените процедури може да звучат неприятно, само че имат необикновен резултат върху артрита. Жертвите на тази брутална болест могат да се възползват от преимуществата на това лекуване, само че се уверете, че вземате нужните защитни ограничения. Прекратете неотложно, в случай че възникне проблем.
Не пропускайте тренировката
Хората, страдащи от артрит, са склонни да стават неактивни, заради болката, която изпитват при придвижване. Въпреки това, упражненията са доста значими за здравето на ставите и в дълготраен проект, в действителност може да оказват помощ за предотвратяването на по-нататъшно утежняване на други ставни в тялото.
Ето някои бързи извършения, които човек с Артрит може да извършва:
Плуване - лекарите предлагат на пациентите си плуване при ревматоиден артрит. Използвайте леки тежести за възстановяване на силата си Аеробните извършения ще ви оказват помощ да изградите мощ и устойчивост. Ежедневният стречинг ще усъвършенства обсега на придвижването ви. Витамин D
Витамин D оказва помощ за построяването на мощни кости и поддържа функционалността на имунната система. Ниските равнища на витамин D излагат човешкото тяло на риск от артрит. Въпреки че няма научни доказателства в поддръжка на обстоятелството, че витамин D добавките понижават интензивността на болестта при хора с артрит. Но даже и да има и минимален късмет за усъвършенстване, за какво да не опитаме? Витамин D може елементарно да се набави от слънчевите лъчи и някои храни.
Мъчителната болежка в ставите породена от артрита от време на време става непоносима. Лекарите могат да ви предпишат лист с медикаменти, само че потреблението на домашни средства дружно с това може да даде по-бързи резултати при облекчение на болката и увеличение на подвижността.
И най-после, не позволявайте на артрита да ограничи метода ви на живот! Опитайте тези домашни средства, едно по едно, с цел да разберете кой от тях работи най-добре за вас. Ако нито едно от изброените нагоре медикаменти не прави работата, ще окаже неотложно облекчение със своя извънреден състав.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР