Според тях рокадата се гласи, след като днес стана ясно,

...
Според тях рокадата се гласи, след като днес стана ясно,
Коментари Харесай

Само във Фрог: Отново гласят човекът на „Библиотекарите“ – „Писанчовото“ за шеф на ДАНС-Пловдив

Според тях рокадата се гласи, откакто през днешния ден стана ясно, че актуалният шеф на ДАНС-Пловдив- Тодор Ангелов, е пенсиониран. Обичайно незабавно се афишира кой ще е негов заместител, само че този път това не се е случило. Редовите сътрудници, обаче научили, че за поста се спряга техният някогашен началник – Николай Петров, прочут още и с прозвището Вратарчето. В момента той оглавява същото звено в Плевен, където беше изместен след разкрития на медията.

Припомняме ви, че величествен скандал избухна в ДАНС-Пловдив в края на 2016 година. Агентите от „ Инспектората” и „ Вътрешна сигурност” тогава се втурнаха да ревизират структурата за корупция и приключване на секретна информация. Куриозното е, че ден преди да започва проверката Николай Петров, който в ова врече е началник на ДАНС-Пловдив, се ската, като си взе болнични, оплаквайки се пред сътрудниците си, че дископатията крепко го е склещила.

„ Данните за пробив в ДАНС -Пловдив бяха извънредно съществени. В някои от тях става дума за това, че локални магистрати са били предупреждавани, че против тях тече инспекция за осъществени закононарушения, в това число и корупционни дейности. Скандалното е, че уличените и до през днешния ден не престават да работят необезпокоявани”, разкриха източниците ни. Редовите дансаджии до през днешния ден се чудят по какъв начин един преподавател по физическо образование с обучение начална педагогика, се издига до този конфиденциален и свръх виновен пост.

Близки на Николай Петров признават, че той има три слабости-футбол, финален модел джиесеми и дами. Припомняме ви, че Николай Петров е вратар в махленско отборче. Докато ббеше в Пловдив „ Писанчовото” будеше въпроси към това, че е сякаш с министерска заплата, а употребява общинско жилище с към 50 лева наем.

Николай Петров и до през днешния ден се смята за доста доверено лице на някогашния началник на ДАНС Владимир Писанчев, Библиотекарския институт и кръга КОЙ.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР