Според Центровете за контрол и профилактика на заболяванията в САЩ

...
Според Центровете за контрол и профилактика на заболяванията в САЩ
Коментари Харесай

Вариантът Делта бил заразен колкото шарката

Според Центровете за надзор и профилактика на болесттите в Съединени американски щати разновидността Делта на новия ковид е инфектиран като шарката и може да аргументи съществено заболяване, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. Агенцията се базира на обява във в. "Ню Йорк таймс ", която цитира данни от вътрешен отчет на ведомството.

В него се показва, че е допустимо разновидността Делта да преодолее отбраната, обезпечавана от имунизациите. Препоръката от началото на седмицата имунизираните хора да носят защитни маски се основава на данните от същия отчет.

Статистиката на центровете сочи, че имунизациите са високоефективни против съществено протичане на инфекцията, хоспитализация и смъртност при ваксинираните, показват специалисти, представени от вътрешния документ.

Вариантът Делта се популяризира по-бързо от вирусите, причиняващи ТОРС, близкоизточния респираторен синдром, ебола, сезонния грип, настинката и шарката, написа в отчета, който се чака да бъде огласен обществено в петък.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР