Според Томас Кралов, основател и управител на Kralow Capital, собственият

...
Според Томас Кралов, основател и управител на Kralow Capital, собственият
Коментари Харесай

XRP може да се изстреля до $30 – ето защо

Според Томас Кралов, създател и шеф на Kralow Capital, личният токен на XRP Ledger, прочут като XRP, има капацитет за забележителен скок на цената в близко бъдеще.

Кралов неотдавна изрази оптимистичната си прогноза, като допусна, че цената на XRP може да доближи бича цел от $30 в кратковременен проект.

Коментарите на Кралов идват на фона на продължаващата правна борба сред Ripple, главен състезател в пространството на XRP и Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC).

SEC упрекна Ripple, че продава XRP като нерегистрирана скъпа книга. Въпреки това правно предизвикателство Кралов счита, че напредъкът на Ripple по делото може да породи спекулации и да способства за възходяща траектория на цената на XRP през идващите три до четири месеца.

Той също по този начин уточни възходящия интерес към XRP, за което свидетелства увеличеният размер на търсене в Гугъл за криптовалутата.

Кралов планува, че цената на XRP може да доближи сред $10 и $30 в границите на идващите няколко месеца, което ще се дължи на преобладаващите спекулативни изказвания към Ripple.

Тази прогноза съответствува с възгледите на други анализатори, в това число на изтъкнат крипто “ “, който неотдавна направи амбициозна прогноза за цена от $10 за XRP токен. Лицето базира тази прогноза на основни събития, които биха могли да провокират нарастване на цената на криптовалутата.

Според анализаторът уреждането на настоящата правосъдна борба може да докара до повишаване на XRP до $3.5, до момента в който повторното листване на токена на криптовалутните тържища, които са го делистрирали, може да докара до повишаване до $5.

По сходен метод Кралов акцентира, че ралито на XRP може да бъде подсилено от евентуално първично обществено предложение (IPO) на Ripple и удобен излаз за компанията в правния ѝ спор с Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища.

Последните отчети демонстрират, че огромните притежатели на XRP, постоянно наричани китове, са придобили доста количество XRP, почти 1.1 милиарда токена, равняващи се на към $570 милиона, от февруари насам.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР