Според тибетската философия, всеки зодиакален знак има свой път на

...
Според тибетската философия, всеки зодиакален знак има свой път на
Коментари Харесай

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

Според тибетската философия, всеки зодиакален знак има собствен път на мъдростта и карма. Вижте кои са вашите.

Овен – Прераждане

Овенът е храбър змей, борещ се против вътрешните демони и външни изкушения. В виталния си цикъл значи минал живот. Благодарение на Марс има сила и повече настъпателност.

Не е еднообразен, ето за какво се предлага хората от тази зодия да изберат по-социални специалности, в които могат да подобрят себе си.

Карма:

За Овните е значимо да живеят в сегашното, да се отдават по-често на медитации, да се оправят с сложни житейски обстановки. Само по този начин ще намерят път към своя вътрешен мир.

Телец – Създаване на духа

Телецът постоянно е ориентиран към мъдростта и придобиването на познания. Защитен е от Венера. Умее да основава сигурност, защото има опит от предходния си живот. Има нюх към красивото и изкуството.

Карма:

Огнената природа на Телеца крие известна неустановеност. Той се стимулира от подозрението. Често е закостенял. Това какво ще реализира зависи от неговата душeвност. Само по този начин ще откри своята вътрешна сигурност.

Близнаци – Психическа и духовна еволюция

При представителите на зодия Близнаци господства Меркурий. Ето за какво те са сръчни, приветливи, любопитни, темпераментни, интелигентни, от време на време лъжливи и не довършват нещата до дъно. Имат потребността да се развият духовно, само че все пак не могат да намерят своя вътрешен мир.

Карма:

Близнаците са неуверени, непостоянни в решенията и настроенията си. Често са спорни. Трябва да реализират огромни триумфи, с цел да съумеят да преодолеят несъгласията в себе си. Необходимо е да се научат да бъдат по-търпеливи, да медитират и да съумяват да намерят решения на проблемите.

Рак – Раждането на индивида

Знакът на Рака съставлява познания, олицетворение на духа във физическия свят. Символ е на грижовността към близки и семейство. За да се отбрани държи всички към себе си като в запечатана кутия. Изисква доста внимание, честност и непрекъснато доказване на любовта.

Карма:

Ракът е притежателен и желае да бъде постоянно в центъра на вниманието. Много е влиятелен и всички ще избягат от него заради страха да не попаднат под неговите удари. На моменти грижовността и възприятието за владеене кара хората към него да го одобряват като някой, който работи завладяващо.

Лъв – Универсално схващане

Знакът на Лъва съставлява синтез сред съзнанието и действителността. Лъвът взе участие и се стреми към материалния свят. Иска непрестанно да реализира триумфи, да потвърждава своите лидерски умения. Ще успее единствено, в случай че преодолее чувствителността си и надделее над завистта.

Карма:

Усеща се като център на света. Има мощна сила, само че когато не я ръководи вярно може да наруши своето развиване и да притегли егоизма.

Дори и най-сигурният Лъв може да загуби здравия си разсъдък. Трябва да се научи от другите, да служи на другите, да отдава своята помощ на хората към себе си. Само по този начин ще сближи своето схващане с действителността.

Дева – Материя и работа

С придвижване на годините Девите развиват своя сериозен дух. Те възразяват против всеки и всичко, изключително в случай че някой е по-успешен от тях. Виждат по-често тъмната страна на нещата. Не умеят да бъдат безпристрастни в оценката и към хората.

Карма:

Девите би трябвало да се научат да се грижат за останалите, с цел да могат да се повдигнат духовно. Трябва да се отворят към идеалите на човечеството. Лесни са за операция, по тази причина би трябвало да се научат да имат вяра повече на интуицията в сравнение с хората към себе си.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР