Според текущите настроения, измерени чрез индекса на страха и алчността,

...
Според текущите настроения, измерени чрез индекса на страха и алчността,
Коментари Харесай

Топ 3 трендинг алткойни тази седмица

Според настоящите настроения, измерени посредством показателя на страха и алчността, пазарът на криптовалути претърпява рискова фаза на лакомия.

През последния месец голям брой алткойни демонстрираха изключителни резултати. Макар че някои от тях срещнаха незначителни неуспехи при започване на март, други резервираха инерцията си. В тази публикация ще може да разгледате трендовете при едни от най-печелившите алткойните за последните 7 дни

Въз основа на данните от метриките на CoinmarketCap, петте най-тенденциозни алткойна за седмицата включват Pepe Coin, Digwifhat, и Fetch.ai.

Pepe Coin ( PEPE )

Pepe Coin, отличаваща се със своята тема, се трансформира в една от видните меме монети, следвайки стъпките на Dogecoin и Shiba Inu. С пазарна капитализация от $1.7 милиарда, цената на PEPE се повиши до $0.000004445 все още на писане на публикацията, отбелязвайки удивително нарастване от 376% за последните 30 дни. Както може да видите на графиката по-долу, забележителна част от повишаването, се е формирала от 27 февруари насам.

Dogwifhat ( WIF )

Меме криптовалутата Dogwifhat, изобразяваща къче от породата шиба ину, украсено с шапка, доближи в ранните часове на събота най-високата си стойност за всички времена от $1.33 по данни на CoinMarketCap. Започвайки възходящата си траектория на 24 февруари, WIF понастоящем се търгува на стойност $1.27, отразявайки впечатляващ скок от 462% за последния месец.

Fetch.ai ( FET )

Fetch.ai, AI лаборатория, може да се похвали със собствен роден токен, FET, за търговия и транзакции. На 1 март FET доближи оптималната си стойност от $1.82. Към момента на писане на публикацията монетата се търгува на цена от $1.60, което въпреки всичко отразява 181% растеж за последните 30 дни. При FET покачването наподобява се е случило на два стадия. От 16 до 28 февруари токенът е повишил цената си с към 30%, д окато от 28 февруари до 2 март скокът се равнява на малко над 50%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР