Според Стойчо Стойчев едва ли ще се сформира устойчиво мнозинство

...
Според Стойчо Стойчев едва ли ще се сформира устойчиво мнозинство
Коментари Харесай

Политолози: Възможността за нови избори е напълно реална

Според Стойчо Стойчев надали ще се образува стабилно болшинство в Народното събрание

Възможността за нови избори е изцяло действителна. Около това мнение се сплотиха политолозите Димитър Ганев от „ Тренд ”, Стойчо Стойчев и Любомир Стефанов по време на полемика по тематиката в ефира на предаването „ Твоят ден ” по .

Според Стойчев надали е останал някой оптимист, който да счита, че в такава настройка Народното събрание е кадърен да образува стабилно болшинство, което да води смела, реформистка законодателна стратегия.

Подобно е мнението и на Ганев, съгласно който от позиция Политическа партия и ГЕРБ колаборация ще докара до катастрофа. „ Две трети от електората на Политическа партия на другия ден ще изоставен редиците ѝ. Ако ГЕРБ влезе в коалиция вид " Вежди Рашидов ", това ще докара до катастрофа на локалните избори. И двата субекта в Народно събрание виждат своя интерес през нови избори. Вероятно резултатите ще бъдат сходни, може да имат структурни промени, само че няма да са фундаментално разнообразни ", разяснява Ганев.

Според Любомир Стефанов Българска социалистическа партия и Политическа партия не са скъсали своето партньорство, само че употребяват опцията пред камерите да си кажат неща, които не са изяснили от времето на присъединяване си в предходния кабинет. Двете партии градят профила си по друг метод, счита Стефанов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР