Според статия, публикувана от американската неправителствена организация Национална коалиция за

...
Според статия, публикувана от американската неправителствена организация Национална коалиция за
Коментари Харесай

Рак на яйчниците: 8 признака на „тихия убиец“

Според публикация, оповестена от американската неправителствена организация Национална коалиция за рак на яйчниците, към 1 от 75 дами развиват рак на яйчниците през живота си. Това са почти 22 280 нови случая годишно на един от най-смъртоносните и рискови типове рак , пишат от уеб страницата.

Докато (за щастие) възможностите за възобновяване са огромни, в случай че болестта овариален карцином се диагностицира на ранен стадий , това се случва единствено при 20% от дамите.
 image2_16x9.png ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП за 2022-ра на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Някои предупредителни признаци на рака на яйчниците са характерни и доста от тях могат да бъдат подценени като незадоволително необикновени, с цел да наложат обзор. Ако обаче наблюдавате някой от следните признаци у себе си, по-добре не отлагайте консултацията с доктор (дори в случай че това е единствено предположение).

Вижте 8 признака на рака на яйчниците в галерията долу.

Тази публикация не претендира да диагностицира заболяване. При подозрения за здравословното си положение се доверете на мнение от медицински експерт.
 8 признака на рак на яйчниците  8 признака на рак на яйчниците  8 признака на рак на яйчниците  8 признака на рак на яйчниците
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР