Според статистика американците давали средно по 6351 долара за годежен

...
Според статистика американците давали средно по 6351 долара за годежен
Коментари Харесай

Звездите с най-скъпи годежни пръстени

Според статистика американците давали приблизително по 6351 $ за годежен пръстен. Е, представете си тогава за какви числа става въпрос, когато приказваме за огромните звезди на международната сцена, написа каналът " Stars News " във vbox7. Ето някои от най-скъпите звездни годежни пръстени:

Дженифър Лопес

Певицата има не един брак зад тила си, а първият ѝ пръстен от Бен Афлек, който е с 6,1-каратов елмаз, е коствал 1,2 млн. $. Това обаче се случва през 2002 година, тъй че същото украшение през днешния ден би коствало 1,7 млн. $. Двамата по този начин и не се женят, само че пък годежният пръстен остава вечно в историята като един от най-скъпите.

Бионсе

" If you liked it then you shoulda put a ring on it ", пее Бионсе в една от най-известните си песни въобще. Е, в случай че пръстенът е като нейния, няма потребност от увещание. Джей Зи предлага брак на бъдещата си брачна половинка с пръстен за 5 млн. $, който през днешния ден би коствал малко над 6 млн. Става въпрос за 24-каратов смарагд.

Парис Хилтън

Когато милионерската щерка се сгодява за Крис Зилка го прави с 20-каратов елмаз, чиято приблизителна стойност е към 2 млн. $. Е, през днешния ден тя към този момент е омъжена бяла жена, само че и годежът ѝ с Крис надалеч не е първият в богатата ѝ биография. Така че може да се каже, че Парис има цяла сбирка от непристойно скъпи годежни пръстени. Един обаче, този от адаша ѝ Парис Лацис, тя продава на аукцион, а средствата подарява за оправянето с последствия от урагана Катрина.

Блейк Лайвли

Това може да се каже, че са едни добре вложени 2,5 млн. $ за годежен пръстен, защото Блейк и Райън Рейнолдс са едно от най-примерните фамилии на Холивуд. Пръстенът е от розово злато, 7-каратов елмаз и още голям брой по-малки, ситуирани по целия пръстен.

Лейди Гага

Пръстенът коства " единствено " 500 хиляди $, само че е в много забавна форма - сърце. Малки диамантчета опасват целия пръстен.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР