Според сръбски и израелски медии е много вероятно селекционерът на

...
Според сръбски и израелски медии е много вероятно селекционерът на
Коментари Харесай

Спрягат Младен Кръстаич за треньор на израелски гранд

Според сръбски и израелски медии е доста евентуално селекционерът на България Младен Кръстаич да напусне поста си. Информация на hotsport.rs гласи, че експертът е измежду спряганите за треньорския пост в израелския гранд Макаби Хайфа. Това обаче е обвързано с договарянията сред сегашния ментор на Макаби Хайфа – Барак Бахар и сръбския гранд Цървена звезда. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Треньорът на израелския отбор Барак Бахар е доста покрай Цървена звезда, като от сегашния му клуб към този момент са почнали да се оглеждат за негов заместител. 

Сред претендентите е 49-годишният селекционер на България Младен Кръстаич, който към този момент има опит в израелското състезание. През сезон 2021/22 той беше отпред на различен локален гранд - Макаби Тел Авив.

Според израелските медии Кръстаич е имал неофициални диалози с управлението на Макаби, а в негова изгода е фактът, че е огромен другар на Джовани Росо, който е жива легенда на Макаби.
 Цветомир Найденов: Господин Младен Кръстаич с лекост ще ни класира за Евро 2024 Цветомир Найденов: Господин Младен Кръстаич с лекост ще ни класира за Евро 2024
България започва кошмарно квалификациите за Евро 2024 с две загуби - 0:1 от Черна гора в Разград и 0:3 от Унгария в Будапеща, което породи огромно неодобрение против селекционера на трикольорите. През юни националите одобряват Сърбия в европейска подготовка, в която Кръстаич ще има финален късмет да резервира поста си. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР