Според специализирания сайт, американецът може да е пилотирал руски изтребител

...
Според специализирания сайт, американецът може да е пилотирал руски изтребител
Коментари Харесай

Aviation Week: Мистериозен руски изтребител се е разбил над Невада!

Според профилирания уебсайт, американецът може да е пилотирал съветски изтребител Су-27 или многоцелевия изтребител Су-30.  Американските военни демонстрират извънредно внимание към военната техника на евентуалните съперници и непрекъснато търсят способи да се снабдят с няколко екземпляра съветски самолети, с цел да получат директна информация за действителните им благоприятни условия от летците-изпитатели. 

Съдейки по оскъдната информация, над полигона Nevada Test and Training Range в щата Невада, фактически е станала не напълно елементарна злополука. Източници на Aviation Week оповестяват, че Ерик Шулц е бил пълководец на ескадрила от Военновъздушни сили, която тестира и оценя задграничните самолети.  Известно е, че тези подразделения експлоатират разнообразни изтребители съветско произвеждане, в това число МиГ-29 и няколко самолети Су.

През януари м.г. да вземем за пример, изтребител Су-27 е бил видян по време на полет над полигона в Невада. Възможно е самолетът, който се е разрушил в този момент, да е новата машина - двуместен многоцелеви изтребител от поколение 4+ Су-30. Няколко такива самолети са били продадени от Русия на Индонезия, откъдето са могли и да попаднат в Съединени американски щати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР