Според социолога, коалицията ПП-ДБ няма да остави другите формации в

...
Според социолога, коалицията ПП-ДБ няма да остави другите формации в
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Ще има правителство без “ти имаш кюлчета” и “ти открадна газа”

Според социолога, обединението ПП-ДБ няма да остави другите обединения в новия парламент да прави коалиция за държавно управление, тъй като в нея има “часовников механизъм ”, който може да я взрими.

 

Андрей Райчев даде като илюстрация за това думите на основателя на ДСБ Иван Костов, който съобщи, че в случай че дефицитът мине 3%, това ще е последния път, в който гласоподава за тази коалиция. Той обаче добави, че е доста неразбираемо по какъв начин и сред кого ще се водят договарянията в идващия парламент.

 

Евелина Славкова от “Тренд ” съобщи по Нова телевизия, че поздравява всички свои сътрудници социолози и политолози, които този път доста тъкмо са планували изхода на предварителните парламентарни избори в неделя. Тя добави, че този път няма съображение за обвинявания към никоя от организациите, правили изследвания.

 

Според Славкова изненадата на изборите е връщането на Има Такъв Народ в Народното събрание. “Много е мъчно, като си бил в Народното събрание и си излязъл, да се върнеш независимо, а не в коалиция ”, изясни тя. Според нея политиците би трябвало ясно да си дадат сметка и за друга наклонност - качването на известността и резултата на “Възраждане ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР