Според социолога Кънчо Стойчев ПП, ДБ и БСП няма да

...
Според социолога Кънчо Стойчев ПП, ДБ и БСП няма да
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: ПП, ДБ и БСП няма да успеят да съберат 121 депутати

Според социолога Кънчо Стойчев Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия няма да съумеят да съберат 121 или повече депутати след идния избор, което да им разреши спокоен рестарт на предходното ръководство. Той даде изявление за " Епицентър ".
Прочетете още
" Ако до края на ноември нямаме постоянно държавно управление, то при започване на февруари отново ще сме пред урните. И по този начин ще бъде, до момента в който изборът на българите не е безапелационен ", добави той.

" Ако приказваме краткосрочно, Политическа партия и Демократична България ще изгубят електорат от възможни общи листи. Дългосрочно обаче едно обединяване би им донесло изгоди. То по тази причина е толкоз мъчно да решат ", сподели още Стойчев.

На въпрос дали " Възраждане " би могла да сервира огромна изненада на изборите, Стойчев отговори: " Голяма - не, не може. Но може да събере малко над 300 000 гласа, което при едва гласоподаване ще са много повече депутати в сравнение с до момента ".

" Очаквам към два и половина милиона да гласоподават, плюс/минус 10% ", даде своята прогноза социологът.

" Радев не е татко на Политическа партия, той бе откровено сюрпризиран от това им партийно начинание. Попитайте ген. Янев поканил ли бе двамата за второто му служебно държавно управление. Има ползи един крах да се лепне на президента, само че неговата отговорност е единствено за периода на служебния кабинет тогава. И Илияна Йотова правилно го уточни ", отговори той, запитан за настъпил раздор сред Румен Радев и Петков/Василев/ПП.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР