Според социалиста най-добрите решения се намират при стабилно управлениеДиалог, дипломация

...
Според социалиста най-добрите решения се намират при стабилно управлениеДиалог, дипломация
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Ще положим всички усилия за обединяване в полза на България, ако ни бъде връчен мандат

Според социалиста най-хубавите решения се намират при устойчиво ръководство
„ Диалог, дипломация и държавническо мислене би трябвало да са водещи в идващите 10-ина дни, с цел да дадем късмет на страната ни за устойчиво ръководство, а не да я хвърлим в избори по време на тежките рецесии, през които цяла Европа минава. Това е моето изрично разбиране и считам, че имаме действителен късмет да го реализираме. “ Това съобщи организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов в ефира на БСТВ.

„ Такава поръчка разгадавам и в анонса на президента за договаряния с всички политически сили, преди да връчи третия мандат за сформиране на държавно управление “, сподели още Гуцанов за вероятностите пред идното връчване на третия мандат.

По думите му има голямо значение и в кого ще попадне този трети мандат. „ Ако пристигна в Българска социалистическа партия, нямам подозрение, че ще бъдат положени всички старания за сливане на напъните в интерес на страната и шансът да се стигне до държавно управление е доста сериозен “, изясни националният представител за желанията на левицата.

„ Ние в Българска социалистическа партия сме безапелационни, че при устойчиво ръководство се намират най-хубавите решения – както за стопанската система и бизнеса, по този начин и за жителите “, добави Гуцанов и акцентира, че Евростат публично е оповестил, че сега българската стопанска система е №1 в Европейски Съюз с 33% растеж.

Според него без работещо държавно управление и парламент рискуваме да загубим 4 милиарда по Плана за възобновяване, поради 22-та закона, които би трябвало да бъдат признати. „ Приоритет е и казусът с газовите доставки, който би трябвало да бъде решен без закъснение “, добави организационният секретар на Българска социалистическа партия.

В умозаключение Борислав Гуцанов сподели, че отиваме на избори, в случай че не реализираме единодушие, а Българска социалистическа партия по никакъв метод не се опасява от това. „ Ние показахме, че знаем по какъв начин да отстояваме поетите задължения. Никога, от 1989 година насам, не е било 30% от държавния бюджет да бъдат за обществени заплащания. За 6 месеца пенсиите бяха нараснали с 20%. Детските градини и ясли са безвъзмездни, а необлагаемият най-малко за младите фамилии се увеличи от 4500 на 6000 лева Само последните две ограничения оставят по 200 лева месечно повече в бюджетите на младите фамилии с две деца. Всичко това са обстоятелства и те са ясни и еднопосочни освен за нашите гласоподаватели, а имам вяра, и за всички българи “, приключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР