Според собствениците и служителите на магазините за сувенири, либералите, които

...
Според собствениците и служителите на магазините за сувенири, либералите, които
Коментари Харесай

Магазините за сувенири твърдят, че либералите не купуват политически стоки: сувенирите на вицепрезидента Харис „изобщо не се продават“

Според притежателите и чиновниците на магазините за сувенири, либералите, които в миналото са се втурнали да купят Рут Бадер Гинзбърг и молитвените свещи на доктор Антъни Фаучи наподобява са по-малко склонни да купуват политически артикули този сезон.

Старшият редактор на Politico Майкъл Шафър разгласява колона в петък, описваща настоящото положение на тогавашния -горещ пазар за нови демократични артикули, отбелязвайки, че хората към този момент не купуват толкоз привлекателните изображения на настоящата годишна продукция от герои на Демократическата партия.

Той отвори колоната със изсъхнал коментар за последното включване в листата с демократични джунджурии: „ Знаете, че нещата стартират да наподобяват съмнителни, когато стигнете до новия артикул на Джанет Йелън. “

Нова колона в Politico разказва по какъв начин демократичните нови артикули не се продават в наши дни както преди. (KAMIL KRZACZYNSKI / Сътрудник)

Той ще продължи да отбелязва тъкмо по какъв начин непопулярните сувенири на президента Байд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР