Според служители се твърди, че баба от Мичиган е помогнала

...
Според служители се твърди, че баба от Мичиган е помогнала
Коментари Харесай

Твърди се, че баба от Мичиган е помогнала на внучката си да набие свой съученик в банята на началното училище: служители

Според чиновници се твърди, че баба от Мичиган е помогнала на внучката си да набие собствен съученик в начално учебно заведение.

Мт. Полицията на град Морис сподели, че бабата и внучката й са били оставени в началното учебно заведение МакМонагъл в четвъртък за поведенческа среща, заяви WNEM.

Бабата видяла друго момиче, с което внучката й не се разбирала, тъй че тя и внучката й последвали момичето в банята, където бабата е упрекната, че е държала момичето, до момента в който внучката й я е удряла.

Говорителят на началното учебно заведение McMonagle Джамал Брансфорд сподели в изказване за WNEM, че няма други деца, ранени след случая и че админите проверяват по какъв начин бабата е съумяла да заобиколи протоколите за сигурност и да получи неоторизиран достъп до учебните пространства.

„ В четвъртък, 18 април, се случи трагичен случай в началното учебно заведение McMonagle, включващ баба и дядо на възпитаник, който съумя да заобиколи протоколите за сигурност и да получи неоторизиран достъп до учебните пространства “, сподели Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР