Според Sky Sport Italia Милан няма да може да привлече

...
Според Sky Sport Italia Милан няма да може да привлече
Коментари Харесай

Интер надцака Милан за халф на Сасуоло

Според Sky Sport Italia Милан няма да може да притегли Давиде Фратези, макар необятно разгласената среща сред управленията на „ росонерите “ и Сасуоло. Халфът на „ неровердите “ ще се причисли към градския противник от Милано - Интер.
Италианският национал се очерта като една от задачите на Милан за заместител на Сандро Тонали, даже след подписването на Рубен Лофтъс-Чийк. Скай Италия твърди, че шефовете на Сасуоло са споделили на Милан, че „ Змията “ ще затвори прехвърлянето на Фратези до 48 часа.
Очаква се Фратези да се причисли към миланския исполин при първична договорка за наем със обвързване да бъде платен за 25 милиона евро, а в Сасуоло отива младока Самуеле Мулатиери, оценен на 8 милиона евро.

Фратези сподели по време на конференция през юни, че не желае да се мести в чужбина и желае да подпише с топ клуб в Серия А, като желае да играе в полузащита с трима играчи. Той също по този начин похвали Николо Барела, като сподели, че италианецът е негов образец за подражателство. Смята се, че Фратези към този момент е договорил своите персонални условия с Интер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР