Според сайта Cult of Mac, Apple е разпоредила на производителите

...
Според сайта Cult of Mac, Apple е разпоредила на производителите
Коментари Харесай

Apple спира доставката на компоненти за iPhone X

Според уеб страницата Cult of Mac, Apple е разпоредила на производителите на съставни елементи за iPhone X да отсрочат доставките, до момента в който компанията не реши успеваемостта на продажбите на неотдавна пуснатите iPhone 8 и iPhone 8 Plus.

Според източници от веригата за доставки, все още съставените елементи се доставят с 40% по-малко от в началото плануваното. Това решение несъмнено не е преференциално за производителите на съставни елементи, защото те би трябвало да пускат огромно количество артикули, заради ниската рентабилност на детайлите, от които се сглобява iPhone X.

Какво е ироничното?! Търсенето на iPhone 8 и iPhone 8 Plus е под плануваното тъкмо заради това, че доста от евентуалните купувачи чакат “десетката”. А в този момент, съвсем вероятно ще има проблеми с достъпността на новия флагман на компанията в първите дни и седмици от продажбите.

Apple не за първи път прави такава стъпка. През 2016 година сходни ограничавания бяха наложени и за iPhone 7. Тогава, доставките на съставените елементи възлизаха на 60%, от това което компанията планираше в началото. Останалите 40% бяха доставени със забавяне от 1-2 месеца.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР