Според съобщенията на западните медии, 14-годишната дъщеря Шайло на Анджелина

...
Според съобщенията на западните медии, 14-годишната дъщеря Шайло на Анджелина
Коментари Харесай

Една от дъщерите на Брад Пит отказа да носи фамилията му

Според известията на западните медии, 14-годишната щерка Шайло на Анджелина Джоли и Брад Пит е премахнала името на татко си от скрития си профил в обществените мрежи и е оставила единствено името на майка си. Това се случва на фона на продължаващите каузи по развода на родителите й, съобщи БГНЕС.
Запознати означават, че постъпката на дъщерята е била мощен удар за Пит, защото той е изключително непосредствен с нея. Бившите съпрузи отглеждат три осиновени деца - 19-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс и 16-годишния Захара, а също три биологични: 14-годишната Шайло и 12-годишните Вивиен и Нокс.
 Най-добрите цитати на Брад Пит и Анджелина Джоли Най-добрите цитати на Брад Пит и Анджелина Джоли
Много хора ги назоваха Бранджелина, когато бяха звездна двойка. Безспорно преди години те бяха една от най-известните фамилии на проект...
Според източници, за решението на Шайло явно има пръст някогашната брачна половинка на Пит. Сега двойката взема решение въпроса за попечителството над децата, а Анджелина прави всичко допустимо да завоюва в съда. Това занемаряване на Пит е знак, че той може да загуби Шайло, сподели непосредствен на артиста източник.
Той добави още, че Брад Пит живее единствено поради децата си, а фамилията за него е най-важното нещо в живота. В същото време връзките на Пит с най-големия наследник са комплицирани. Пит се скара с Мадокс през 2016 година, когато синът се застъпи за майка си по време на родителска свада. Пит неведнъж се е опитвал да усъвършенства връзките със сина си, само че Мадокс по този начин и не може да му елементарни. Според източници в този момент те даже не поддържат връзка.
В съда Брад Пит търси взаимно настойничество над децата, само че Анджелина не е удовлетворена от такива условия. Тя желае да получи цялостен надзор над тях. След като двойката се раздели, децата останаха при майка си, а артистът ги вижда по празници и почивни дни.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР