Според съобщения на мрежови източници, версията на популярния месинджър WhatsApp

...
Според съобщения на мрежови източници, версията на популярния месинджър WhatsApp
Коментари Харесай

Потребителите на WhatsApp с iOS ще могат да преместват историята на чатовете между смартфоните без посредничеството на iCloud

Според известия на мрежови източници, версията на известния месинджър WhatsApp за iOS ще има нова функционалност, която ще разреши на потребителите да трансферират чат-историята сред обособените iPhone, без да употребяват iCloud. В момента притежателите на iPhone могат да реалокират хронологията на чатовете си и медийни файлове сред устройствата, като основат аварийно копие и по-късно го качат в iCloud.

Съобщава се, че новата функционалност се назовава „ Пренос на чатове към iPhone “. За да я употребявате, би трябвало да изтеглите WhatsApp на новия си iPhone, да влезете със същия номер и по-късно да генерирате QR-код на остарелия смарт телефон и да го сканирате с новото устройство. След това историята на чатовете автоматизирано ще се реалокира на новия смарт телефон.

Очаква се новата функционалност да направи доста по-лесно прехвърлянето на чатовете към iPhone, защото потребителите са лимитирани до 5 GB облачно вместилище на iCloud, което се дава гратис. Често потребителите нямат задоволително място в iCloud, с цел да изтеглят аварийното си копие на чатовете. Функцията за прекачване към iPhone сега е налична за стеснен брой консуматори, които взаимодействат с бета-версиите на WhatsApp за iOS. Все още не е известно, по кое време упоменатото изобретение може да стане обществено налично.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР