Според Съединените щати Русия подготвя нови атаки срещу инфраструктурата на

...
Според Съединените щати Русия подготвя нови атаки срещу инфраструктурата на
Коментари Харесай

САЩ: Русия планира да удари инфраструктурата на Украйна

Според Съединените щати Русия приготвя нови офанзиви против инфраструктурата на Украйна. " Разполагаме с информация, че Русия възнамерява да усили офанзивите против гражданската инфраструктура и държавните обекти в Украйна през идващите дни ", се показва в информация от американското разузнаване.

" Предвид резултатите на Русия в Украйна, ние сме загрижени за продължаващата опасност за цивилното население и гражданската инфраструктура от съветски офанзиви ", гласят точните думи на американски държавен чиновник, представени от Der Standard.

С наближаването на значими празници в Киев нараства и паниката от вероятни съветски ракетни офанзиви против украински градове. Днес Украйна чества деня на своето синьо-жълто държавно знаме, а на следващия ден, сряда, е Денят на независимостта . Датата съответствува и с половин година от съветската инвазия, която стартира на 24 февруари .

Украинското военно разузнаване прикани жителите да бъдат по-внимателни: " Въздушната паника е сериозен сигнал и всички би трябвало да се преценяват с него. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР