Според руския президент Владимир Путин руската армия е ударила Главното

...
Според руския президент Владимир Путин руската армия е ударила Главното
Коментари Харесай

При руснаците се появиха още едни очи в Украйна: Не само Киев, но и САЩ са в паника

Според съветския президент Владимир Путин съветската войска е блъснала Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата в Киев и това е повода за опита за нахлуване на Военновъздушни сили против Москва с дронове, заяви икономическият наблюдаващ на " Цариград " Юрий Пронко в ефира на " Цариград. Основното ".

Общо осем дрона, оборудвани с експлозиви, са взели участие в нападението. Благодарение на способената работа на системите за противовъздушна защита и радио-електронната война те бяха отстранени, преди да реализират задачите си.

Размяната на удари онлайн по „ Първи съветски ” разяснява съветникът на първия началник на ДНР Александър Захарченко, Александър Казаков. Той е уверен, че зад офанзивата против съветската столица стои Западът.

В Съединени американски щати са замисляли осведомителна провокация

Според специалиста Вашингтон, който в действителност въобще не съжалява за Украйна, тласка Москва да прави килимни бомбардировки, прочувствени удари с тежки ракети по центъра на Киев, Харков, Одеса, да унищожава монументи на културата и така нататък:

" Тласкани сме към това. По-специално даже до потреблението на тактически нуклеарни оръжия. Това би било идеално за Запада. Това няма да реши военните ни задания, само че ще се трансформира в комфортна медийна картинка за съперника. "

Събеседникът на " Цариград " добави, че Русия е имала огромен шанс, защото нашият висш главнокомандващ и президент Владимир Путин има неповторима въздържаност и самообладание:

" Той не се поддава на страстите по време на военна борба, а страстите са директен път към провалянето. "

Руснаците осуетиха масиран набег

Казаков също е сигурен, че ударите по Москва са били планувани авансово - не два дни или даже седмица авансово. Въпреки това е евентуално изстрелването да е било направено предварително в отговор на съветски удар по постройката на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна.

" Това беше просто прочувствено решение от страна на Киев. Следователно офанзивата беше преждевременна и беше сполучливо спряна от нас ", съобщи той.

" Не изключвам, че въоръжените сили на Украйна са възнамерявали този рейд в деня на началото на контранастъплението си или в навечерието на акцията. Вероятно са събрали група от 50-60 БПЛА ", предложи специалистът.

Той добави, че това би било разумно от военна позиция, само че съветската войска е принудила украинските войски да работят прочувствено и да „ осветят своите благоприятни условия “:

" Чудесно. Сега работата ще би трябвало да свършат нашето военно контраразузнаване и ФСБ ", съобщи той.

" Трябва да се откри от кое място са изхвърчали дроновете, кой ги е пуснал. И тогава всички тези саботьори и терористи би трябвало неотложно да бъдат отстранени от общественото пространство ", счита Казаков.

Русия стартира да вижда по-добре

Междувременно нашите удари през последния месец са се отразили сериозно на тиловите запаси на Въоръжените сили на Украйна, отбелязва източникът на " Първи съветски ". Тоест за тези ресурси от муниции, гориво, съоръжение, жива мощ, които просто са нужни за контранастъплението.

" Денонощно нашите планиращи бомби унищожават най-близкия гръб на врага в границите на 50 километра зад фронтовата линия ", сподели той.

" Освен това украинските войски безусловно се изтощиха в Бахмут. Загубите са великански. Затова Киев не желае и не може да не нападна поради натиска на Запада. Това е главната причина за нервността в Украйна ", акцентира Казаков.

Освен това за първи път от началото на СВО Русия се оказа в центъра на вземането на решения. Съответно тази писта може да се смята за отворена. И всички в Киев схващат това.

" Тоест към този момент се споделя „ Да се избави, който може! “. А оня ден [военният анализатор Владислав] Шуригин разгласява данни, че сме блъснали бункер под постройката на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна. Наистина оттова бяха осъществени повече от 30 прехода на 10 коли за спешна помощ, а два медицински хеликоптера излетяха оттова към Варшава. Ясно е, че с ранените или с убитите ", изясни той.

" Засега можем единствено да допускаме какъв брой висши офицери, освен украински, само че и непознати, са били там. Ако нямаше доста от тях, те нямаше да отидат към Полша ", съобщи Казаков.

" И да не забравяме, че през май нанесохме над 20 въздушни удара по Украйна, чак до западната граница. Това въобще го нямаше. Киев схваща, а и американците схващат, че сме почнали да виждаме коренно по-добре. Имаме и още едно " око " в Незалежная. Тоест, те имат всички учредения да бъдат истерични ", заключи специалистът.

Повече за изострянето на спора в Украйна четете във видеоверсията на предаването " Цариград. Основното ".

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР