Според Робърт Кийосаки, автор на книгата Богат татко, беден татко,

...
Според Робърт Кийосаки, автор на книгата Богат татко, беден татко,
Коментари Харесай

Критичен срив, банкови фалити и застрашени кредититори – Робърт Кийосаки

Според Робърт Кийосаки, създател на книгата " Богат баща, безпаричен баща ", рецесията в банковия бранш продължава.

Кийосаки изрази опасенията си по отношение на LoanDepot, основан в Калифорния ипотечен заемодател, предполагайки, че той може би е пред банкрут. Въпреки съкращаването на 6,100 работни места, LoanDepot съгласно известията е изгубил $610.40 милиона през предходната година. Кийосаки акцентира, че проблемите на LoanDepot не са изолирани и че голям брой банки към момента са подложени на забележителен напън.

Кийосаки предизвести своите почитатели в Twitter, които наброяват 2.4 милиона, да бъдат внимателни, защото съгласно него от ден на ден банки са на ръба на банкрута.

Той загатна слуховете, които се популяризират за финансовите усложнения на LoanDepot, дружно с рухването на районни банки и ипотечни компании.

Кийосаки поучава хората да мислят сериозно и да не се доверяват сляпо на изказванията на президента Байдън, ръководителя на Фед, Пауъл или министъра на финансите Йелън.

Неотдавна Кийосаки също по този начин предизвести почитателите си за иден срив в бранша на недвижимите парцели. Той твърди, че този срив ще бъде даже по-тежък от рецесията на жилищния пазар през 2008 година

Авторът предложи да се натрупат благородни метали и Биткойн (BTC), с цел да се приготвят за тази планувана злополука.

Кийосаки предвижда, че сривът на пазара на недвижими парцели през 2023 година ще надмине мащабите на Голямата финансова рецесия през 2008 година Той даде образци с офис кулите в Сан Франциско, които претърпяха забележителен спад в цената си, губейки 70% до 2023 година

Кийосаки се замисли над бъдещото потребление на такива офис здания, предполагайки, че те евентуално биха могли да бъдат употребявани като домове за бездомни хора.

Към момента на писане на публикацията цената на Биткойн е към $26,500, което отразява нарастване с повече от 4% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР