Според редица специалисти, епидемията в Италия е бушувала дълго преди

...
Според редица специалисти, епидемията в Италия е бушувала дълго преди
Коментари Харесай

След руските лекари и US професор разкри в Италия масови странни случаи на коронавирус

Според редица експерти, епидемията в Италия е бушувала дълго преди оповестеното начало, само че това или не са го разбирали, или са го скрили.

На 1 април 2020 година в Италия имаше 110 574 доказани случаи на COVID-19 и 13 155 умряли, написа hotpoint-news.com.

Отчасти това е обвързвано с обстоятелството, че коронавирусът е бил стъпил в Италия доста по-рано, отколко се смята, и вследствие на това, той съумял «добре да поработи», до момента в който се усетят да му разгласят война.

Официално първият пациент с ковид се появи в Италия едвам на 20 февруари — в град Кодоньо в Ломбардия, когато епидемията към този момент от дълго време бушуваше в Китай.

И единствено за месец броят на доказаните случаи на COVID-19 в Италия набъбна до съвсем 50 хиляди, повече от 4000 пациенти починаха.

В Италия съветски лекари видяха странни смъртни случаи от COVID-19

Тези чудовищни данни шокираха италианците и целия свят, хората започнаха да се чудят за какво коронавирусът по този начин „ обича” италианците, трансформирайки красивата им страна в „ чумава” за туристите от целия свят за години наред?

И италианските учени дадоха отговор на този въпрос: все още на първата диагноза коронавирусът от дълго време е бил тайно в множеството градове на Ломбардия. Без да е бил диагностициран, той се е появил там «много по-рано от 20 февруари».

Според професора по биология Енрико Бучи от университета във Филаделфия, коронавирусът е бил донесен в Италия не по-късно от средата на декември, защото до края на февруари италианците са били лекувани от пневмония, която бушувала в Ломбардия от декември 2019 година (която управляващите не съобщавали, с цел да не изплашат туристите).

При пациентите били открити антитела против новия ковид. Това се случило преди Световната здравна организация (СЗО) да даде име на новия ковид.

По подобен метод, установи ББС, все още, в който италианската зараза блъснала като гръм от ясно небе публично, в действителност тя към този момент се се разраствала незабележимо в продължение на повече от два месеца.

И това е при най-хубавия случай: болестта евентуално се е появила в Италия даже по-рано, в сравнение с в Китай.

Както заяви по Националното публично радио на Съединени американски щати шефът на Института за фармакологични проучвания «Марио Негри» Джузепе Ремузи, няколко месеца преди инфекцията да избухне в Китай, в северна Италия към този момент е циркулирала «странна пневмония».
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР