Според Районния съд в София налице са предпоставки за задържане

...
Според Районния съд в София налице са предпоставки за задържане
Коментари Харесай

СЪДЪТ РЕШИ: Бащата на Георги Йомов остава в ареста

Според Районния съд в София налице са предпоставки за задържане на обвинения, на който са повдигнати обвинявания за две закононарушения.

" От събраните доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Йомов е направил закононарушенията, за които е упрекнат поради конфискуваните доказателства, писмени доказателства и показания на очевидци ", това съобщи прокурорът по делото против бащата на футболиста Георги Йомов.

От държавното обвиняване обявиха, че има заплаха Цецко Йомов да се укрие.

" Деянието е осъществено с огнестрелно оръжие, с което са създадени два изстрела. Обвиняемият е отишъл на място за разпра, безапелационни са от прокуратурата. След действието обвиненият е напуснал мястото и към 24 часа се е укривал и се е предал само поради медийния отзив по случая ", добави прокурор Куцкова. Според нея обвиненият е работил с нужната смелост и експанзия.

От своя страна адв. Мариана Тодорова, бранител на Цецко Йомов съобщи, че на този стадий не е несъмнено по кой член би трябвало да бъде съден клиентът й.

" Никъде не чух, че стрелбата е със стоп патрони ", съобщи юристът.

По думите й са налице доказателства, че е проявена експанзия против синовете на обвинения.

" Има голям брой разпити на очевидци, които демонстрират, че синовете на Цецко Йомов са били бити. Затова отбраната смята, че са налице задоволително доказателства за неизбежна защита ", безапелационен беше бранителят на Цецко Йомов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР