Според ръководството на партията 15-ти бил крайният срок за номинациите

...
Според ръководството на партията 15-ти бил крайният срок за номинациите
Коментари Харесай

Скандал с фалшива листа за местния вот и първи самоотводи на кандидати тресе ПП в Бургас


Според управлението на партията 15-ти бил крайният период за номинациите за общински съветници, а не 13-ти

Скандал към листата на „ Продължаваме промяната “ се заформи в Бургас, написа. Формацията се оказа с две подредби на претендентите за общински съветници, което докара до първи самотводи на номинирани.

В обявените до медиите беше написано, че листата на Политическа партия към този момент е подредена и в нея влизат по ред на номерата Мартин Кръстев, Дилян Георгиев, Дончо Златев, Красимир Калудов, Гергана Начева-Лазарова, Асен Пенев, Станислав Иванов, Петър Петров, Димена Калоянова, Христо Симеонов, Росен Топкаров, Мартин Хлебаров, Бисер Русимов, Марин Георгиев, Диан Дунев, Тодор Терзиев, Живко Стоянов, Мирослав Йорданов, Ивайло Данчев, Стоян Андонов.

По-късно обаче с второ известие до медиите се оказа, че първото е подправено и за окончателната класификация крайното решение ще се вземе от националия орган на партията.

Според управлението на партията на следващия ден бил крайният период за  номинациите за общински съветници, а не 13 август, когато се провело неприсъствено заседание в Бургас, излъчило листата с скрито гласоподаване.

Според осведомени трима от сякаш готовата листа към този момент са си създали самотвод, че се отхвърлят от изборите, само че още няма публично удостоверение от „ Продължаваме промяната “.

Засега не е ясно дали в Бургас ПП-ДБ ще се явят дружно на изборите откакто двете обединения си издигнаха поотделно претенденти за кметове.

За Промяната излиза депутатът Константин Бачийски, Димитър Найденов пък ще е индивидът на Христо Иванов за Бургас. С него двамата преди три години дефилираха с лодка пред сараите на Доган в парк Росенец край Бургас.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР