Според публикуваното по-рано днес социологическо проучване на Галъп, ако изборите

...
Според публикуваното по-рано днес социологическо проучване на Галъп, ако изборите
Коментари Харесай

П. Симеонов: Санкциите по „Магнитски“ подсказват, че трябва да се търси стабилна евроатлантическа формула ...

Според оповестеното по-рано през днешния ден социологическо изследване на " Галъп ", в случай че изборите бяха през днешния ден, двете съществени обединения, ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, щяха да са с на процедура еднакъв резултат и мъчно предвидим излаз.

Пет политически обединения сигурно щяха да бъдат част от Народното събрание: ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. Две обединения, „ Български напредък “ и " ИТН ", са покрай бариерата.

„ Към сегашния миг обединението на Политическа партия и Демократична България има повече запас “, акцентира Симеонов пред БНР.

„ Затова те имат нещо като алегорична преднина. Трябва да се види дали ПП-ДБ ще успее да добави нещо като поддръжка, или ще има хора, които ще предпочетат друга групировка. Това пространство обаче демонстрира готовност към края “, посочи Първан Симеонов.

„ Основните им съперници от ГЕРБ-СДС имат всички учредения да чакат по-стабилна поддръжка “, добави изпълнителният шеф на " Галъп интернешънъл болкан “.

По думите на Първан Симеонов е значимо да се наблюдава и резултата от подписките за референдум, както и връщането на хартиената бюлетина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР