Според публично допустимите списъци на дипломатическия корпус (СДК) Русия, заедно

...
Според публично допустимите списъци на дипломатическия корпус (СДК) Русия, заедно
Коментари Харесай

Кириак не-Стефчов прокужда 70 руски дипломати?

Според обществено допустимите описи на дипломатическия корпус (СДК) Русия, дружно с генералните си консулства във Варна и Русе, има общо 51 дипломати = притежатели на дипломатически паспорти. Ние – преди съветските ответни демарши на експулсирания на посолски чиновници до 18 април т.г. – 13 дипломати в посолството и 4 в Градска канализация Санкт Петербург и Екатеринбург.

СДК – най-малко в тази ситуация - не разгласяват имената или най-малко броя на административно-техническия личен състав (АТП) и на спомагателния, в това число локални нещатни чиновници.

Сайтът на Министерство на външните работи – „ Ал.Жендов” 2 бе недосегаем на 28 т.м. Най-вероятно Министерство на правосъдието Петков в оставка е желал да оповести въвеждане на взаимност в бройките по трите категории посолски личен състав на двете страни – дипломатически чиновници, АТП и локални щатни. Така че, допуснах цифрата 70 да включва чиновници от трите категории, само че заради незнанието на ръководещите, съветници (съветничката?!) му и медиите (=Средства за всеобща реклама, пропаганда и дезинфо, т.е. СМРАД) бе посочена цифрата 70. Подобен опит вършиха чехите през м.г., само че няма да разясня, в това число примитивните политически планове и пост-ибрикчийско слугинство на ХКК (харвардските кирчо-кокорчовци), предизвикващ/и непредвидима военна в това число ракетна и нуклеарна мощ в съседство, от която произтичат и стопански и ценови зависимости.

А събитието, че ще усложни така и така обтегнатите връзки с геофактора Русия може да бъде планувано и от съвсем всяка квартална клюкарка.

Последствията отново ще са за данъкоплатеца, първоначално стопански.

”На юруш” и с безкритична угодливост към Матрицата не се реализира взаимност с империи.Засега за единица мярка на външнополитическа непросветеност, другарство, политическа грубост и самомнителност, подлизурщина към вербовчиците си и/ли донори от колонизаторската власт можем да въведем понятието " едно харвардче “. Кирчо, Кирчовци – не от Св. Кирил (Константин) Философ, а от Кириак Стефчов на И.Вазов. След ден дипломат Митрофанова, откакто преди 2 месеца Кирчо-Кириак не съумя да я принуди да напусне поста в София, разгласи наличието на 3-те й връчени ноти. Основното е, че в действителност Кирчо-Кириак „ Харвардски” и МВнР-София желаят да наложат квота на взаимност в съотношението дипломати-АТП 23: 25, без да излиза наяве от изнесеното дали това включва бройките на чиновници от Градска канализация Варна и Градска канализация Санкт Петербург.

В БЪДЕЩЕ дипломат Митрофанова също би следвало да си сортира по-ДИПЛОМАТИЧНО изразните средства , когато касае българските ръководещи и общност, в това число да е наясно, че не е неин представител. Нито на русофилите дори. Но все пак Русия е страна-членка на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и кирчовците можеха да не издребняват на битово равнище да афишират за person-и non grata готвача, водачите, камериерката, чистачката или маникюристката на Н.Пр. Т.е. обслужващия й личен състав. Който съгласно Виенската ковенция (ВКДО/1968 г.) и мен най-малко отчасти не спада към АТП, а е по-ниска категория (вж. 2-ри абз.). Не диспутирам с любителки на даром дамска козметика, само че съветските посланици по-скоро биха изразили желания към асортимент на готвач-близък, в сравнение с «слушалка»/»аптекар» от ГРУ, ВПР или ФСБ.

Предпоследно: за Русия не знам, само че ми се коства, че ние ще имаме проблеми с попълване на личния състав в Москва.

И последно : Изглежда, че съгласно способените органи у нас работят единствено съветски разузнавачи, дипломати под прикритие. При наследени дадености, че основните обекти в родината, в това число военни, са строени със руско подпомагане. И огромна част от въоръжението.

А в посолството на Турция се водят на мандат 20 дипломати, в Градска канализация в Пловдив и Бургас има още 13 турски дипломати. В посолствата на Съединени американски щати - 52, на Китай – 25, на Германия 30 + 1 нерезидент... Но те „ ЯВНО” не се занимават със шпионаж, хибридно инжектиране на геолиберална пропагандна тирания към 1 център или с ислямско-ислямистка пропаганда, подкокоросване/респ. натрапващо манипулиране на /измислено/ съзнание, " кандърма " и под.

Дал Бог „ варианти за съюзническо съдействие”!

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР