Според психолози, решаването на конфликти чрез секс не е най-добрият

...
Според психолози, решаването на конфликти чрез секс не е най-добрият
Коментари Харесай

„Сексът за сдобряване“ не винаги е правилното решение

Според психолози, решаването на спорове посредством секс не е най-хубавият вид. Има доста фенове на помирителния секс, които по този метод резервират салдото в връзките.

Има няколко правила, които би трябвало да знаете преди да се отдадете на секса за помиряване:

1. Не отивайте в леглото, в случай че още сте ядосани

Дръжте гнева си в някаква рамка и се пробвайте по-бързо да преминете от отрицателните усеща към пристрастеността. Внимавайте… сексът за помиряване може да стане по-брутален и нападателен от естественото ви държание в леглото.



2. Сексът не би трябвало да бъде единствено спогодителен

Нормално е помирителният секс да е много по-ярък и прочувствен от общоприетия. Бъдете внимателни да не се трансформира в опиат за вас, в противоположен случай няма да се възбуждате без „ прочувствен отскок “- кавги, хули и така нататък

3. Сексът не означа, че казусът е решен

Много дами си мислят, че в случай че абсурдът завърши със секс, сътрудникът им е извоюван. Не е така… Сексът след кавга е по-скоро пауза в сравнение с решение на казуса. Възползвайте се от тази пауза, да обмислите обстановката и да вземете вярното решение.



4. Сексът оказва помощ да простите на колегата

Сексът е метод да изпуснете парата и да отприщите страстите. След подобен секс се чувствате облекчени. Доказано е, че след оргазъм хората са по-малко раздразнителни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР