Според проучванията само една трета от жените са способни да

...
Според проучванията само една трета от жените са способни да
Коментари Харесай

Защо много жени не получават оргазъм

Според изследванията единствено една трета от дамите са способни да изпитват оргазъм по време на секс. Причините за това могат да бъдат както някои физиологични фактори, по този начин и съществуването на душевен проблем.

Много дами изпитват наслаждение в резултат на интимните връзки с колегата си, само че рядко стигат до оргазъм. За страдание е огромен и процентът на дамите, които в никакъв случай не са стигали до връхната точка.

За фригидни се смятат дамите, които в никакъв случай не са изпитвали наслаждение от секса, нямат предпочитание за интимни милувки и даже мислят с омерзение за акта. Физиологичните фактори, на които може да се дължи фригидността, са съществуването някои болести като хормонални нарушавания, интоксикации, кисти, контузии или нарушавания на нервната система и основния мозък.

В разследване на възпалителни процеси в региона на таза, дамите могат да изпитат болежка при секс, което да се отрази на половото им предпочитание.

В множеството случаи обаче нежеланието за секс се дължи на душевен проблеми, като депресии, предишен неприятен опит, боязън от нежелана бременност, изнасилвания, разочарования от колегата, ниско самочувствие и други.

Добре е мъжете да знаят, че дамите имат потребност от по-дълго време, с цел да стигнат до оргазъм. Любовната игра е от изключителна значимост и при положение, че тя е незадоволителна, е мощно евентуално дамата да изпита единствено наслаждение от половият акт, без да стигне до края.

Много дами са склонни да фалшифицират оргазъм, с цел да не обиден колегата си, което е погрешно. Те би трябвало да приказват намерено с колегата за своите стремежи и чувства, в случай че желаят да изпитат цялостно задоволство от секса. Много от представителите на нежния пол не могат да споделят свободно желанията си.

Порно филмите повреждат визията за секса при доста хора, най-много на мъжете, защото те са по-склонни да гледат сходни филми в ранната си възраст. Споделящите общо ложе би трябвало да изградят между тях доверие и да опознаят характерността си, без да подражават на модели за държание в леглото, в множеството случаи изцяло неправилни.

 Защо доста дами не получават оргазъм

Ако има липса на химия сред сътрудниците, това също може да лиши дамата от оргазъм. Все отново сексът, с изключение на физическа интензивност, е и надълбоко прочувствено прекарване. Мозъкът на дамата е податлив да блокира, когато е с неправилният човек до себе си.

Доста постоянно дамите се пренатоварват повече от нужното и в резултат на това натрупват стрес в тялото си. Той е основна причина за неналичието на оргазъм при дамите. Почивката, разтоварващите действия и намаляването на уговорките може да се отрази благотворно на половото предпочитание на дамата.

Колкото и тривиално да звучи, множеството дами страдат от съществени комплекси, в резултат на медийното показване на съвършено изглеждащото тяло. Фактът, че множеството дами не са като моделите от кориците на списанията, въздейства доста на самочувствието им.

Високата самокритика е значима за отпущането на дамите в леглото. Дори мъжа да прави непрекъснати похвали, дамата няма да се отърве от комплексите си, в случай че не потърси решението на казуса в себе си и сама да откри метод да увеличи самочувствието си.

Няма по какъв начин да пропуснем и факторът алкохол. Той покачва либидото, само че за жалост понижава сексуалността. Половите органи са извънредно чувствителни, само че въздействието на спиртните питиета е пагубно за чувствата.

Да, истина е, че след чашка, две задръжките падат и хората стават по-смели и изобретателни, само че това много постоянно е за сметка на оргазма. Консумирайте с мярка и се радвайте на удоволствията в живота.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР