Според проучването на Тренд за нагласите на избирателите много са

...
Според проучването на Тренд за нагласите на избирателите много са
Коментари Харесай

Пепи Димитрова: Рейтингът на Радев пада, защото управлява

Според изследването на Тренд за настройките на гласоподавателите доста са близки резултатите на ГЕРБ и Политическа партия - Демократична България. Сега ще забележим кой по-добре ще си свърши работата на терен. ГЕРБ имат обичаи и опит в това да активизират хората по места, тъй че следва доста работа. А до каква степен Политическа партия и Демократична България ще съумеят да активизират гласоподавателите, ще е е основно за ибтката на челните места. 

Това разяснява пред Нова тв Пепи Димитрова. 

За мен по-интересна е борбата сред Движение за права и свободи и Възраждане, тъй като чакам да се възроди остарялото говорене. Тук съм съгласна, че в случай че Вътрешна македонска революционна организация се заявят и техните гласоподаватели отидат при Български напредък, тогава може би Възраждане няма да могат да имат напредък. Ако Вътрешна македонска революционна организация не взе участие обаче в изборите, то тогава Възраждане ще си вдигне резултата, разяснява тя.

Доказано исторически в България е, в случай че управляваш, губиш доверие. Затова е рейтингът на Радев пада, което е обикновено, изясни тя. 

Нормално е, че до момента в който той ръководи посредством служебните държавни управления, хората го индентифицират с високите сметки, с инфлацията, добави тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР