Според проучване на Harvard Business School 81% от хората, които

...
Според проучване на Harvard Business School 81% от хората, които
Коментари Харесай

Удобна покупка на компютърна техника с TBI Bank и Laptop.bg

Според изследване на Harvard Business School 81% от хората, които са работили от у дома по време на пандемията, не желаят да се върнат в офиса или избират хибриден модел. Паралелно с времето, прекарано вкъщи, набъбна и потребността от удобно и усъвършенствано работно пространство за потребителите.

Вследствие пазарът на лични компютри в международен мащаб през 2020 година надвиши 302 млн. $, което e 13-процентно нарастване от миналата година и най- значимото от 2014 година насам. На този декор у нас онлайн търговията също набъбна доста. Според данни на Българската е-commerce асоциация (БЕА) записаният растеж за 2020 година по отношение на този от 2016 година е двоен, като 1,6 млн. българи са избрали да пазарят виртуално.

За да обезпечи на клиентите си опцията да закупят мечтаната техника от комфорта на дома си елементарно и комфортно, TBI Bank започва партньорство с Laptop.bg, един от водещите онлайн магазини за компютърно съоръжение в България. Сайтът предлага качествени и одобрени марки, с цел да могат потребителите да създадат най-благоприятен избор на преносим компютър или друга техника по отношение на потребностите си, без да излизат от у дома.

Желаещите да закупят своя нов компютър, екран, смарт часовник или различен от разнообразните продукти, налични в Laptop.bg, към този момент ще имат спомагателна опция за финансиране посредством различните разплащателни решения на TBI. Te разрешават възнаграждение на части в желан от клиентите интервал и обезпечават досегаемост при покупка на артикули от 100 до 30 000 лева с комфортни условия.

„ За нас е значимо сътрудниците, с които си сътрудничим, да споделят желанието ни да слагаме потребностите на клиентите преди всичко и да предоставяме услуги и артикули по отношение на тях. С богатото си портфолио и високото качество на обслужване Laptop.bg е образец за търговец, който дава достъп до в действителност значими за потребителите артикули, каквито са портативните компютри и съпътстващите ги устройства “, показа Надежда Коцинова, началник търговски партньорства в TBI.

„ Работата ни с TBI Bank беше естествено решение поради персоналното отношение към клиентите, заложено във всичките им услуги. Персоналните компютри са неотменна част от живота на актуалните консуматори и сме щастливи, че посредством партньорството ни ще създадем тези покупки в пъти по-достъпни и комфортни за тях, “ добави Иван Танков, управител отдел обслужване на клиенти в Laptop.bg.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР