Според проучване, което разкрива мащабите на кризата, пред която е

...
Според проучване, което разкрива мащабите на кризата, пред която е
Коментари Харесай

6 от всеки 10 британски фабрики са застрашени от фалит заради нарастващите сметки

Според изследване, което разкрива мащабите на рецесията, пред която е изправен идващият министър-председател на Англия, възходящите сметки за сила заплашват да доведат до банкрут шест от всеки 10 английски производителя.
MakeUK, лобистката група на английските заводи, съобщи, че съвсем половината от тях са получили двойно по-високи сметки за електрическа енергия по отношение на същия интервал от последната година.

" Настоящата рецесия слага фирмите пред недопечен избор ", се споделя в отчета. " Ако помощта не пристигна скоро, би трябвало да се понижи производството или да се затворят магазините. "
Новият министър-председател на Обединеното кралство ще бъде разгласен в понеделник, като се чака Лиз Тръс да победи Риши Сунак, неин противник в конкуренцията за лидерския пост в Консервативната партия. Правителството е подложено на мощен напън да разгласи по-широк пакет от ограничения за подкрепяне на потребителите и предприятията, с цел да се оправят с невиждания скок на международните цени на силата.
Според показателя, оповестен от S&P Global тази седмица, фабричният бранш във Англия към този момент е в крах. В изследването на MakeUK се споделя, че 13 % от фабриките към този момент са понижили работното време или заобикалят пиковите интервали, а 7 % стопират производството даже за по-дълъг интервал от време.

" Новото държавно управление би трябвало да предприеме незабавни дейности ", съобщи Стивън Фипсън, основен изпълнителен шеф на MakeUK. " Ние към този момент изоставаме от нашите международни съперници. "
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР