Според прогнозите на полския ясновидец Яцковски нещата в световната икономика

...
Според прогнозите на полския ясновидец Яцковски нещата в световната икономика
Коментари Харесай

Полски ясновидец прогнозира световен икономически колапс

Според прогнозите на полския ясновидец Яцковски нещата в международната стопанска система ще се утежняват през идващите месеци. Проблемите се натрупат, оповестява полското радио ZET. И от април всичко ще стартира да се разрушава и това е невероятно да се избегне, счита гадателят.

Ясновидецът Яцковски показа няколко прогнози, някои от които се отнасят до идващите априлски дни. Според предсказателя няма да е допустимо да се избегнат идни събития. Според неговите прогнози нещата ще станат още по-лоши. Проблемите стартират да се натрупат.

Кшищоф Яцковски се опита да се концентрира върху това, което ще се случи в близко бъдеще. Събитията от април още веднъж се появиха пред третото му око - по-рано той сподели, че сме на ръба на началото на нова война и предвижда, че това може да се случи през юни. Сега той най-сетне се убеди в предчувствията си. Развива ли се към този момент рецесията пред очите ни?

Ясновидецът Яцковски предсказва покруса

" Очакват ни два срутва. Аз го назовавам дребен срив и огромен срив. Малкият срив ще донесе доста проблеми. След като свърши, множеството хора ще мислят, че в този момент всичко ще е наред, само че скоро ще последва огромен срив “, съобщи Кшищоф Яцковски.

Промените в тези области предвещават началото на нова война. Засега обаче можем да спим умерено: съгласно оракула " преди този стопански колапс в света няма да има специфични военни катаклизми “. Но в това време той предизвестява, че би трябвало да си държите очите отворени:

" Времето, когато всичко стартира да се разрушава, е интервалът от април, т.е. от в този момент до юни “, предсказва ясновидецът Яцковски.

Малко преди колапса ще наподобява като че ли... Ще се приказва за доста възстановяване на обстановката... Да кажем, в региона на стопанската система, финансите, даже ще има лек оптимизъм, който политиците ще употребяват за техните лични цели, само че това ще бъде подвеждащо усещане “, изясни предсказателят.

Що се отнася до Китай, гледачът не можа да каже нищо несъмнено. Той е с усещането, че Китай е покрай оповестяването на нова платежна система. Някои страни ще влязат в тази система и това ще бъде мощен удар освен за Съединени американски щати, само че и за Европа.

Тази нова система, предвижда Яцковски, ще бъде основана във време на огромен колапс. Този ход на Китай единствено ще утежни трагичната обстановка във финансовия бранш. Инвеститорите ще поддържат тази концепция, виждайки я като по-добра опция, само че бързо ще съжалят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР