Според Продължаваме промяната предприетата от служебното Министерство на здравеопазването смяна

...
Според Продължаваме промяната предприетата от служебното Министерство на здравеопазването смяна
Коментари Харесай

Промяната: ГЕРБ се готви да открадне 35 млн. от Александровска

Според " Продължаваме промяната " подхванатата от служебното Министерство на здравеопазването промяна в управлението на Александровска болница има за цел да " се насочат милиони към ГЕРБ ". Партията популяризира до медиите позиция в отбрана на управлението на болничното заведение, назначено през лятото на 2021 година от тогавашния здравен министър Стойчо Кацаров.

" През последната седмица тече осведомителна акция, която, наподобява, приготвя промяна на управлението в най-старата българска университетска болница - столичната Александровска. Това се случва дни преди здравното заведение да получи държавен заем от 35 млн. лева, с който да се отърве от част от заробващите задължения и лихви, оставени от някогашния шеф и след това министър на опазването на здравето на ГЕРБ Костадин Ангелов ", се споделя в изказване до медиите, подписано от Антон Тонев от " Продължаваме промяната ".

От " Продължаваме промяната " упорстват на настоящето управление на лечебното заведение да бъде дадена опция да употребява държавния заем по предопределение. Според тях, в случай че то се оправи, позитивните резултати ще станат забележими до няколко месеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР