Според Продължаваме промяната-Демократична България напоследък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

...
Според Продължаваме промяната-Демократична България напоследък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
Коментари Харесай

ПП-ДБ отговори на Борисов за сглобката: Напоследък той доста се шегува

Според „ Продължаваме промяната-Демократична България ” в последно време водачът на ГЕРБ Бойко Борисов постоянно се майтапи. Депутатът Венко Сабрутев разяснява думите на Борисов, че сглобката не съществува, като съгласно негов момента следим предизборни пристрастености и разговорът ще се възвърне, когато Народното събрание още веднъж стартира работа.

По-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отправигневни думи към държавното управление. Според него сглобката сега не съществува, а бъдещето ѝ ще се взема решение след дни.

Острият звук сред ръководещите партии продължава на фона на балотажа. Той беше удължен от водача на ГЕРБ, който пред кметове и деятели на партията в Ловеч, изясни че държавното управление взима решения като това да утвърди контракта за пазаруване на бронетранспортьорите " Страйкър ", без да е признато решение в Народното събрание.

Това обаче е единствено част от проблемите в връзките сред ръководещите партии. Затова Борисовобяви, че евентуално в сряда ще свика Национално съвещаниена партията, на който да се реши дали има смисъл ГЕРБ да продължи да поддържа кабинета. Засега няма коментар нито от ПП-ДБ, нито от държавното управление.

„ Да си мерят приказките – ще мине неделя, ние тогава ще решаваме – за мен сглобката сега не съществува. Аз не виждам смисъл да се срещам повече с тях. ГЕРБ групата – може би в сряда ще направя едно национално заседание за 2-3 дни и там ще решаваме дали имаме потребност от хора, които плашат личните си министри, да носим дружно отговорност. Би трябвало сряда да сме в Народното събрание. Би трябвало. И в сряда ще желаят да им поддържа бюджет – ми няма да стане. Отсега им споделям, без „ Хемус ”, без това… няма смисъл изобщо да се срещаме и да приказваме, по никаква тематика ”, съобщи Борисов.

" Правителството работи добре ".Това разяснява пред публицисти министърът на околната среда и водите Юлиян Попов във връзка думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че сглобката не съществува и ще решат дали да продължат с поддръжката си. Попов уточни, че към този момент не вижда края на това държавно управление.

Според него е обикновено по време на предизборна акция настроенията да се изострят. По думите му, в случай че бюджетът става жертва на предизборни разногласия, ще бъде доста висока цена. Той добави, че отстъпки по принцип би трябвало да се вършат от двете страни и освен, тъй като бюджетът е доста сложен инструмент.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР