Според приета днес химическа експертиза 23-годишният Кристиан Николов, обвинен за

...
Според приета днес химическа експертиза 23-годишният Кристиан Николов, обвинен за
Коментари Харесай

Излезе експертизата за наркотиците по делото Милен Цветков

Според призната през днешния ден химическа експертиза 23-годишният Кристиан Николов, упрекнат за гибелта на журналиста Милен Цветков, е бил използвал три типа опиати преди съдбовната злополука точно на Великден предходната година.
По време на днешното съвещание по делото започнаха разпитите на движимостите лица. Заради откритата дрога в кръвта му, високата скорост и неналичието на спирачен път, макар аления светофар, прокуратурата упрекна Кристиан Николов в съзнателно причиняване на гибелта на телевизионния водещ.
След разпита на специалистите юристът на фамилията на Цветков - Менко Менков, разяснява: „ Беше разрушена на пух и прахуляк защитната теза, че е било допустимо тези наркотични субстанции да са признати посредством инцидентна приложимост на „ Егермайстер “, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е поставил наркотично вещество или посредством специфична, успокоителна паста за зъби, или посредством чай, какъвто той пиел. Такава беше тезата в досъдебното произвеждане на база на обясненията, които е дал и показанията на брат му, сестра му и един от другите очевидци, които са участвали на празненството преди злополуката ".
Делото продължава на следващия ден с приемането на още експертизи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР