Според председателя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова вчера се

...
Според председателя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова вчера се
Коментари Харесай

ГЕРБ: Зеленият сертификат или ще важи за всички, включая депутатите, или да отпадне тотално

Според ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова през вчерашния ден се е стигнало до рисковия казус Председателският съвет да отхвърли предлагането им в постройките на Народно събрание да се влиза единствено със зелен документ, антигенен тест или PCR.

" Това решение на болшинството на смяната по своя темперамент има няколко последствия. На първо място може би то дефинира кой в тази страна се смята за богоизбран или богопомазан, кои са тези, които не желаят да съблюдават наредбите и заповедите, сякаш се намират единствено в тази пленарна зала ", сподели тя в декларация от името на ПГ на ГЕРБ, съобщи през днешния ден.бг.

" На второ място се потвърди, че клетвата " да съблюдавам Конституцията и закона " евентуално за част от вас не важеше и в качеството ви на министри, а и в качеството ви на народни представители ", сподели тя.

Според нея излиза наяве, че двойният стандарт е норма за депутатите.

" Но вие показвате, че не зачитате труда на лекарите, които се борят към този момент две години с пандемията, скръбта на всички изгубили свои близки и родственици, само че и за вас човешкия живот и здравето на вашите сътрудници, на работещите в администрацията, публицистите,  нямат никакво значение. Как е допустимо въобще да считате, че двойните стандарти би трябвало да са норма – за богопомазаните и за всички останали работещи българи, които месеци наред се редяха на опашки рано заран, с цел да имат проби, с цел да отидат на работните си места, за всички възпитаници, които в този момент им се постанова всяка заран при започване на седмицата да плюят в торбички или хората, които се чудят по какъв начин да си платят тестванията “, сподели Атанасова.

" Това ли е новият морал в политиката? Нали единствено преди дни заявихте, че ще се влага нов смисъл в думата депутат. Очевидно новият смисъл на думата е, че за депутатите ще има едни правила, за останалите българи – други ", скочи още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР