Според председателя на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева

...
Според председателя на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Резолюцията на ЕП е политически акт и ще се ползва само от опозицията

Според ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на резолюцията на Европарламента за България е политически акт, който няма законодателна и правна стойност и ще бъде употребен единствено от опозицията за говорене, съобщи БНР.

„ Ние сме посочили, че се съобразяваме с рекомендациите на Европа в отчетите и работим по промените. Резолюцията се употребява само от опозицията и ще видите какво ще се случи идната седмица, само че за жалост тук има двоен стандарт в тази резолюция, тъй като не попаднаха и забележките на нашите евродепутати. Там нямаше нищо за това, което се случва в президентството с доказателства, със записи, които са написани от съдиите. За нас това е един политически акт “, разяснява ръководителят на Народното събрание.

В Националния боен университет във Велико Търново, където се включи в церемонията по полагането на клетва от курсантите-първокурсници, Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на разяснява и поисканата ѝ оставка от депутатите от Движение за права и свободи. „ Винаги може да дебатирам оставката ми, стига да съберат 80 подписа за това, които да бъдат импортирани в Народното събрание “, уточни Караянчева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР