Според правилата на Фън Шуй трябва да поддържате целия апартамент

...
Според правилата на Фън Шуй трябва да поддържате целия апартамент
Коментари Харесай

Защо е важно да поддържате кухнята чиста според Фън Шуй

Според разпоредбите на Фън Шуй би трябвало да поддържате целия апартамент чист, само че на първо място би трябвало да изчистите кухнята. Енергийните специалисти изясняват за какво кухнята постоянно би трябвало да бъде приоритет при почистването.

Често се загатва за осемте съществени правила за нареждане на нещата. Те постоянно би трябвало да се помнят. Не забравяйте също, че не е задоволително единствено да почистите. Трябва да го извършите вярно, изключително в кухнята.

1. Какво споделят знаците и езотериката
Нещата в кухнята, които съхраняваме погрешно
1. Ножове Хвърлените в чекмеджето ножове могат да ви порежат и да повредят острието на ножа, тъй като когато острието се удря в нещо, ко...
Прочети повече
Знаците споделят, че кухнята е сърцето и огнището на къщата. Това е повода, заради която е значимо да почистите кухнята преди всичко. Знаците ни споделят, че в случай че стоят мръсни чинии на масата, в никакъв случай няма да има пари в къщата.

От дълбока античност хората са знаят, че ще има проблеми с парите, в случай че изчеткате трохите от масата на пода или даже ги премахнете. Не би трябвало да ги събирате с ръце. За това се нуждаете от парцал.

В кухнята е значимо безусловно всичко – чистотата на подовете, съдовете, масите. Също по този начин, част от почистването би трябвало да включва слагането на всичко на мястото си. Например, в случай че оставите нож на масата, ще се появят кавги в дома.

Езотеричните учения настояват, че домашният дух живее точно в кухнята. Той в действителност не обича, когато кухнята е мръсна и разхвърляна. Ето за какво специалистите мощно предлагат първо да почистите кухнята. Спокойствието на домашния дух е пътят към мира и отсъствието на заплаха от други отвъдни същества. Доволният и общителен дух защищава къщата от духове, поради което чистата кухня е толкоз значима. От антични времена хората почиствали тази част от къщата си допустимо най-често и се грижели за реда отговорно.
5 хрумвания за образуване на пространството в дребната кухня
Кухненският тил освен защищава стените от замърсяване. В взаимозависимост от дизайнерското решение може да се трансформира в интериорен акцен...
Прочети повече
2. Какво споделя фън шуй

Източното обучение твърди, че чистотата в кухнята основава позитивна атмосфера с помощта на верния поток на силата Ци. Когато кухнята е чиста, силата навлиза в дома допустимо най-бързо, което има позитивен резултат върху всички аспекти от живота ни: здраве, обич, бизнес, въодушевление, шанс.

Според фън шуй, би трябвало да почиствате кухнята допустимо най-често. Препоръчително е да започнете не от долния пласт, а от горния. Дръжте шкафовете затворени и поставете всички принадлежности и съдове по местата им. Също по този начин е доста значимо да поддържате печката, котлона чисти, да избърсвате праха на всички места.

Дори в случай че почиствате къщата си всеки ден, това няма да помогне да избегнете проблеми с отрицателната сила. Постоянно се просмуква в родните ни стени – носим я от работа, от улицата, сами я формираме поради отрицателни мисли и страсти.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР