Според последните изтекли данни, Redmi 12 е на прага на

...
Според последните изтекли данни, Redmi 12 е на прага на
Коментари Харесай

Официалните рендери на Redmi 12 показват наличие на тройна камера, подобна на iPhone 14 Pro

Според последните изтекли данни, Redmi 12 е на прага на формалното стартиране. Миналата седмица неанонсираният смарт телефон се появи на уеб страницата на Xiaomi Portugal, където бяха разкрити главните му спецификации, цена и три цветови разновидността. След това приключване, Winfuture.de пусна обява, показваща появилите се публични рендери на Redmi 12, предлагайки обстоен взор върху неговия дизайн.

Официалните, оповестени от изданието, рендери на Redmi 12 демонстрират, че той ще се предлага в три цвята: черен, бял и наследник. Устройството може да има екран с отвор начело и тройна камера откъм гърба.

Разположението на камерата на гърба на Redmi 12 е сходно на това в сериите iPhone 13 и iPhone 14. В дясната страна на устройството има бутон за контролиране силата на звука и подобен за заключване, в който е интегриран датчика за пръстовите отпечатъци.

В известието се твърди, че Redmi 12 се чака да дебютира през юли на цена от към €199. По отношение на спецификациите, Redmi 12 ще разполага с 6,8-инчов FHD+ и 90Hz LCD-дисплей, чипсет Helio G88, 4GB оперативна памет, 128GB непрекъсната памет и 5000mAh батерия с 18W зарядно устройство. Апаратът ще има 8-мегапикселова предна камера и 50-мегапикселова (основна) + 8-мегапикселова (ултраширокоъгълна) + 2-мегапикселова (макро). Redmi 12 ще се предлага още и с други функционалности като две SIM-карти, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, GPS, IR-бластер, слот за microSD карта, NFC, USB-C порт и 3,5 мм аудио-жак.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР