Според последните данни на Fox News и Associated Press Джо

...
Според последните данни на Fox News и Associated Press Джо
Коментари Харесай

Байдън & Тръмп към момента - 253:213

Според последните данни на Fox News и Associated Press Джо Байдън е подсилен от 264 електорални гласа, до момента в който за Доналд Тръмп има 214, оповестява ТАСС. Данните се разминават с малко, по отношение на други източници. Вестник на The New York Times, както и малките екрани NBC, ABC и CNN регистрират 253 гласа от демократите и 213 - от републиканците. За да завоюва, претендентът за президент се нуждае от 270 електорални гласа.
Припомняме, че на 3-ти ноември в Съединени американски щати се организираха общи. Настоящият началник на американската администрация републиканецът Доналд Тръмп и демократът Джоузеф Байдън се бориха за президента, а претендентите за поста вицепрезидент на Съединени американски щати бяха Майкъл Пенс и Камала Харис. Общите избори в Съединени американски щати също избраха 35 сенатори, всички 435 членове на Камарата на представителите, 13 губернатори на щати и територии и локални държавни управления.
 Над 150 000 бюлетини не са доставени в точния момент от Пощенската работа в Съединени американски щати Над 150 000 бюлетини не са доставени в точния момент от Пощенската работа в Съединени американски щати
Пощенската работа на Съединени американски щати не съумя да достави в точния момент над 150 000 бюлетини, изпратени по този метод до изборните секции преди края на...
Междувременно, стана ясно, че избирателен чиновник в региона на Атланта се крие, откакто е получил закани, свързани с видео, което демонстрира, че той мачка и изхвърля лист хартия. " Това е довело до подправени обвинявания към него, че е изхвърлил бюлетина " , съобщи локален представител по изборите на конференция късно нощес. Според ТАСС, Ричард Барън, шеф на регистрацията и изборите в окръг Фултън, Джорджия е показал, че чиновници са прегледали видеоклипа, сниман от някой в ​​района за обработка на бюлетините в центъра и качен в Twitter. Те са открили, че служащият не е изхвърлил бюлетина.
" Кадрите демонстрират чиновник на окръжната анкета, който експлоатира една от петте машини за рязане на бюлетини ", сподели Барън. Той добави, че устройствата се употребяват за разсичане на пликове, с цел да се отдели външният плик от вътрешния плик. Хартията, която се мачка и изхвърля, е лист с указания. " Той е бил подложен в един от пликовете ", сподели Барън и съобщи, че " гласоподавателите постоянно връщат листата с указания, като този, изхвърлен в плика с първи отсъстващи бюлетини, когато изпращайки своите бюлетини по пощата и/или в кутиите “. Барън изясни, че " в нито един миг анкетиращият не съумява да извади бюлетина. Управлявах една от тези машини. Единственото нещо, което вършиме на тази станция, е да отделяте пликовете и да ги режете. Извличането на бюлетините се прави на идващия стадий от процеса, а годното добиване се прави единствено при служащите, на които са предоставени тези отговорности за подбиране ".
Барън бе безапелационен, че се е свързал с служащия. Той, на собствен ред му споделил, че напуща дома си и отсяда при риятели, защото „ се опасява да кара колата си, тъй като на фрагментите се виждал номерът ". Барън добави, че до кабинета му не са изпращани закани, добавяйки, че текат „ предварителни полемики “, с цел да се обезпечи сигурност на служащия .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР