Според полицията причината за взрива все още не може да

...
Според полицията причината за взрива все още не може да
Коментари Харесай

20 загинали и много ранени при взрив във фабрика за фойерверки край Банкок

Според полицията повода за гърмежа към момента не може да бъде открита, а провинциалният шеф Натапат Суванпратийп сподели пред Ройтерс:

" Не можем да установим дали всички служащи са починали. Разследващите органи влязоха във фабриката. Не са разкрили оживели ".

Засега при поведените предварителни следствени дейности е открито, че жертвите са към 20. Има и доста ранени.

Министър-председателят на Тайланд Срета Тависин е бил осведомен за детонацията по време на присъединяване си в Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария.

Around 20 killed in explosion at Thailand firework factory
— New York Post (@nypost)

От службата на премиера са коментирали, че " министър-председателят е наредил ревизия на фабриката, с цел да се реши дали тя е работела легално и дали детонацията не е била провокирана заради немарливост, като законът би трябвало да бъде прибавен с цялостната си мощ, тъй като има починали и ранени почтени ", добавя Ройтерс.

: At least 20 dead in a massive fireworks factory explosion at Thailand.
— upuknews (@upuknews1)

Това не е първи драматичен случай, обвързван с фойерверки в Тайланд. През юли предходната година 10 души починаха, а над 100 бяха ранени при огромна детонация в склад за фойерверки в азиаткста страна, като детонацията аргументи вреди в радиус от 500 метра.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР