Според Пик се смята, че целта на мистериозното престъпление е

...
Според Пик се смята, че целта на мистериозното престъпление е
Коментари Харесай

ПИК: Похищението на Адриан политическо - удар по Бойко Борисов! Поръчителят e...

Според " Пик " се счита, " че задачата на мистериозното закононарушение е не просто приемане на откуп, а дестабилизация на страната и кабинета на Бойко Борисов, който в последните месеци означи значими триумфи на интернационалната сцена и укрепи престижа на България като сериозен европейски състезател ".

" Отвличането е огледално с това на сина на Румен Гунински през есента на 2009 година, първите месеци от ръководството на първото държавно управление на Борисов. Най-вероятно мозъчният център, направил двете действия, е еднакъв. Целта е също сходна - безпорядък, пиар резултат, удар по министър-председателя. Конкретните реализатори надали са най-важни, значимо е кой е уредникът и каква е крайната концепция ", разяснява източник на ПИК.

Въпросният източник прави връзка сред организирането на антиправителствени митинги през фейсбук от неразбираеми идеолози и криминогенната конюнктура в страната.

" Всичко е общ сюжет, допустимо е да е подклаждан и от чужбина ", счита специалистът.

Той позволява, че напрежението може да ескалира в подтекста на идното европредседателство от 1 януари 2018 година

" Ноември и декември ще са тежки месеци. Протестите към този момент се провалят и тъкмо затова може да се работи интензивно по линия на закононарушенията, което е изключително неприятно ", обобщава източникът ни. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР