Според онлайн източници, Apple ще увеличи разликата между базовата и

...
Според онлайн източници, Apple ще увеличи разликата между базовата и
Коментари Харесай

Apple ще пусне iPhone 15 Ultra следващата година вместо iPhone 15 Pro Max

Според онлайн източници, Apple ще усили разликата сред базовата и флагманската версия на iPhone през идната година, като най-високопроизводителният модел ще се назовава iPhone 15 Ultra. Това е мнението на журналиста от Bloomberg Марк Гурман, който също счита, че iPhone 15 Ultra най-сетне ще размени Lightning интерфейса с USB Type-C.
През годините смарт телефоните на Apple рядко са променяли разпоредбите си за именуване. В началото на производството на iPhone, когато на всеки две години се добавяха обилни промени и нови функционалности, междинните модели получаваха обозначението " S ". Например, след напълно новия iPhone 5 година по-късно последва iPhone 5S, по-късно iPhone 6, а още една година по-късно - iPhone 6S.

През 2019 година Apple разнообрази гамата си от смарт телефони и от този момент пусна съществени и премиум версии на устройствата, като последните се назовават " Pro " и " Pro Max ". Тази година разширената версия на базовия iPhone беше наречена " Plus ", която не е употребена от компанията от 2017 година насам. Отказът от името " Pro Max " в интерес на " Ultra " е по-разумен, защото Apple към този момент има в гамата си смарт часовника Apple Watch Ultra.
По-рано се появиха клюки, че Apple тества iPhone с интерфейс USB Type-C и възнамерява да го пусне на пазара преди влизането в действие на закона на Европейския съюз, който изисква от производителите на смарт телефони да оборудват устройствата си с конектора от 2024 година
Освен това съгласно Марк Гурман Apple може да се откаже от второто си есенно събитие тази година. Въпреки това той чака Apple да показа нови модели Mac mini, MacBook Pro и iPad Pro преди края на годината, само че ще го направи посредством прессъобщения, защото тазгодишните модели няма да получат фрапантни усъвършенствания.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР