Според нумерологията, за да разберете кое е личното ви число,

...
Според нумерологията, за да разберете кое е личното ви число,
Коментари Харесай

Нумерология: Лично число 1

Според нумерологията, с цел да разберете кое е персоналното ви число, би трябвало да съберете цифрите на датата, месеца и годината ви на раждане. Продължете да събирате, до момента в който получите едноцифрено число.

Това е цифрата, което дефинира каква ще бъде ориста ви, какви сте по темперамент и какъв е житейският ви път. Хората с нечетно персонално число, каквото е единицата, имат блян към промени без значение от сферата си на изява.

Те елементарно се оправят с всяка тягост. Според тях всичко на този свят, което ги визира, се случва, с цел да бъдат те по-щастливи.

Числото едно подарява хората с невероятна сила. Те осъществят смели хрумвания, прокарват нови пътеки и оказват помощ на други хора да реализират задачите си.

Затова в случай че вашето персонално число е единица, вие елементарно можете да се превърнете в водач. Вие сте спокойни, запазвате самообладание и в най-сложните обстановки.

Вие сте дейни и инициативни, честолюбиви сте и обичате надпреварите, по тази причина вършиме всичко допустимо да излезете от тях победител.

 Характер

Смелостта е вашата най-силна линия. Вие елементарно разбирате какви са хората против вас, само че когато става въпрос за ваши близки, губите почва под краката си и елементарно можете да бъдете излъгани.

Имате заложба да убеждавате хората, по тази причина елементарно печелите нови другарства и постигате елементарно задачите си. Когато желаете да прокарате нова концепция, това за вас е като детска игра. Дори от време на време ви става скучно, че постигате задачите си толкоз елементарно.

Вие имате възприятие за комизъм, което ви прави център на всяка компания. Вие сте лоялни и сте склонни да вършиме огромни жертви. В любовта сте великодушни, само че в случай че не ви отвръщат с реципрочност, може да станете нападателни.

Лошата ви линия е че елементарно можете да се превърнете в диктатори, в случай че усетите опция да го извършите. Когато някой ви завоюва за собствен зложелател, би трябвало да внимава доста.

Лошото при вас е, че в никакъв случай не признавате грешките си пред другите, даже да знаете, че не сте прави. Трудно ви е да се приспособявате към общоприетите правила, тъй като смятате, че може да имате лични такива.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР