Според нумерологията личното число се определя, като се съберат цифрите

...
Според нумерологията личното число се определя, като се съберат цифрите
Коментари Харесай

Нумерология: Лично число 7

Според нумерологията персоналното число се дефинира, като се съберат цифрите на датата, месеца и годината на раждане. След това събирането продължава до приемането на едноцифрен резултат. Това е персоналното число.

Хората с персонално число седем са с богата фикция и добре развита вътрешен глас, която им оказва помощ да се оправят с сложните обстановки. Това са родени философи, които се интересуват от размишления за духовното, а не от безсмислените съгласно тях битови въпроси.

Тези хора желаят да схванат колкото се може повече за тайните и мистериите в нашия свят. Те са захласнати от тематиката за паранормалното. Обичат да са сами, а когато са в шумна компания, се усещат не на мястото си.

Това са самостоятелни хора, които са затворени в личната си черупка. Те могат да мълчат с часове и се усещат изцяло щастливи. Самотата в никакъв случай не е неприятна за тях. Те обичат да са в стеснен кръг, заобиколени единствено от най-верните си другари.

 Жена

Хората с персонално число седем са горди и доста самостоятелни, по тази причина мъчно одобряват препоръки, както и помощ от страна на близките.

Хората с персонално число седем са магнетични персони. Те имат толкоз мощно развита вътрешен глас, че това ги приближава до ясновидците, по тази причина никой подробност не им убягва.

Негативните страни на това число са прекомерният скептицизъм, склонността към депресии, апатията, мързелът, недостъпността и меркантилността.

Въпреки че не се интересуват от материалната страна на живота, хората с число седем много постоянно са меркантилни и се държат по-мило с хората, от които могат да имат някаква полза.

Те са съвършени реализатори, защото постоянно реализират високи резултати с съвършено качество, защото постоянно се пробват да покажат високото равнище на опциите си.

Най-добри резултати обаче реализират, когато работят сами за себе си, тъй като са прекомерно самостоятелни и горди и се усещат зле, когато имат началник.

За тях е доста мъчно да намерят благополучие в любовта, защото се държат студено и доста мъчно позволяват хора до себе си. Едно от значимите неща в живота им, съгласно самите тях, е да предадат насъбраните от тях познания на почтени хора.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР