Според новините от последните дни поп-фолк изпълнителят Лоренцо го бил

...
Според новините от последните дни поп-фолк изпълнителят Лоренцо го бил
Коментари Харесай

Лоренцо проговори за скандала с хазарта, продадената кола и сметката в наргиле бара

Според новините от последните дни поп-фолк изпълнителят Лоренцо го бил закъсал съществено. Дължал пари на лихвари поради новата му пристрастеност - хазартът

Нещо повече - Лоренцо даже бил продал колата си за 13 хиляди лева, въпреки че коствала най-малко 5 пъти повече. Певецът почнал да залага и бижута на майка си, поради което двамата към този момент не си говорили. За похлупак нямал 40 лева, с цел да си заплати сметката в наргиле бар.

Виж още: Секси и без грим: Вижте изцяло натуралната Гери Стаменова 

Е, истината се оказа напълно, но напълно друга! " Събуждам се и разбирам, че отново съм си заложил колата и то за едно кафе в някакъв наргиле бар! Не знам какво става с жълтите медии, но към този момент прекаляват фрапантно ", написа Лоренцо на стори и прецизира - има си пари, колата е при него, с майка си са в съвършени връзки.

Лоренцо изяснява и за какво написа всичко това - доста негови другари прочели новините и му звънели да го питат дали е добре и има ли потребност от пари. 

Виж още: Изкушение в покрайнините: Вели Отвертката се разноски в този тип в Западния парк

В последващи сторита Лоренцо даже развява всякакви пачки с пари, с цел да покаже какъв брой доста има. " Мразя да се върша на комплексар, но като се постанова... ", оправдава се той за фотосите с парите. 

Изображение: https://www.instagram.com/lorentso_enzo/


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР