Според Новиков Путин иска да върне ситуацията към 90-те години

...
Според Новиков Путин иска да върне ситуацията към 90-те години
Коментари Харесай

Бившият съветник на Володимир Зеленски: Всички удари на руската армия са насочени към мирното население

Според Новиков Путин желае да върне обстановката към 90-те години на ХХ век.

В момента в Киев чакаме гърмежи. Това не е първият ден на войната. Стават много страшни неща. Свикнахме с гърмежите, със заканите. Най-лошото е, че децата ни свиканаха с тях. Това сподели някогашният консултант на Володимир Зеленски Игор Новиков в предаването " Тази неделя " по bTV.

По думите му тази нощ в Киев е била доста по-спокойна нощ, имало е единствено няколко серизони гърмежа.

Чуваме артилерийските обстрели в източната част на Киев. Много е неспокойно ситуацията на север и запад, там настъпва филантропична рецесия. Руската войска отхвърля да пусне украинското население. За нас това е отечествена война, сподели още Новиков.

Според него на Украйна и е провървяло с президента Зеленски. 

В момент на опасност президентът ни е елементарен човем като останаите 40 млн. украинци. Той се държи като нас, подготвен до финален мирис да пази Украйна. Той е под сериозен прочувствен напън. Една от значимите полезности за него е човешкият живот. Смъртта на цивилните хора и на децата за него е доста тежка, сподели Новиков.

Благодарни сме за глобите и помощта, която получаваме. Благодарни сме за това, че приемате бежанците, които са подготвени да тръгнат от Украйна, добави някогашният консултант на Зеленски.

Новиков означи, че всички удари на съветската войска са ориентирани към мирното население. Само през вчерашния ден починаха голям брой деца, доста останаха сираци. Трябва неотложно да затворим небето. Нужна ни е помощ за цивилното население, добави още Игор Новиков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР